Vinylux polish fra CND

– CND Vinylux holder perfekt i 7 dage, tørrer på kun 8,5 minut og du kan selv lægge Vinylux på dine negle

Nu er det slut med at sidde 20 – 40 minutter og vente på neglelakken tørrer, og dagen efter ærgre sig over, at der er kommet ridser i neglelakken, fordi man skulle finde bilnøglerne i tasken. Hvad siger du til, at neglelakken tørrer på kun 8,5 minut og holder sig pæn i 7 dage – uden den får ridser eller skaller af ..? Med den nye CND Vinylux er vores drøm om den perfekte neglelak blevet til virkelighed.

Vinylux
Vinylux

Vinylux fra CND er en helt ny form for neglelak – traditionelt set har neglelak gennem de sidste mange år været mere eller mindre ens på tværs af mærker og fabrikanter, fælles for dem har været lang tørretid og en begrænset holdbarhed, hvor de ofte begynder at skalle af efter en dag eller to. Alle der bruger almindelig neglelak kan sikkert nikke genkendende til den lange tørretid og den korte holdbarhed. Lakken gør op med den gammeldags måde at producere neglelak på – man fristet næsten til at sige at CND har gjort det igen; de har udviklet et nyt banebrydende negleprodukt i form af Vinylux. Der er netop fokuseret på tørretid og holdbarhed med den nye lak. Lakken nyder godt af CNDs store ekspertise og deres store succes med Shellac (klik på linket for at læse mere om Shellac) – hvor Shellac er et produkt der lægges på af en professionel negletekniker, er Vinylux en neglelak, du selv kan lægge. Det er let at bruge og du får en tørretid på 8,5 minut og oven i det 7 dages holdbarhed, hvor lakken ikke får ridser, bliver mat eller skaller af som traditionel gammeldags neglelak. Styrken i lakken kommer, når den bruges sammen med CND Vinylux Weekly Top Coat – kombinationen af de to giver denne styrke, som vi jo ellers kun kender fra Shellac (Shellac holder dog min. 14 dage). Så med andre ord er du nødt til at bruge Vinylux Top Coat for at få det fulde udbytte.

Vinylux fakta

  • 7 dages holdbarhed uden ridser og afskalning – når den bruges med Vinylux Top Coat
  • Der skal ikke lægges underlak (base coat), da base coat er indbygget i lakken
  • Tørretid: 8,5 minut (almindelig neglelak bruger 20 – 40 minutter på at tørre)
  • ProLight teknologi i Vinylux Top Coat bevarer “high shine” (den bliver ikke mat) i 7 dage
  • Fjernes let og hurtigt med almindelig acetonebaseret neglelaksfjerner
  • Indeholder selvfølgelig IKKE formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater

Nå ja – så er mere end 84 af farverne de samme som findes i Shellac serien, og du kan dermed selv lige lave en hurtig touch-up af din Shellac behandling, hvis din Shellac er mere end 14 dage gammel og er begyndt at trænge til en reparation.

Vinylux