Neglebider

Bider du negle?

At være neglebider er mere almindeligt, end de fleste forestiller sig. Og der er neglebidere i alle aldre – helt fra børn og unge mennesker til dem der er nået på den anden side af pensionsalderen. Fælles for dem alle er dog, at man kan stoppe med at bide negle og få lange og flotte negle.

Man kan også lave negleforlængelse på nedbidte negle – negleforlængelsen giver ekstra styrke, og langt de fleste vil ikke bide i den kunstige negl. Dermed kan langt de fleste sammen med en negletekniker starte et forløb, hvor de med samarbejde får brudt den dårlige vane.

Under hele forløbet plejes neglene med negleolie fra Solaroil for at fremme processen. Du er altid velkommen til at sende mig en SMS, e-mail eller ringe på 4042 5971 og høre om, hvordan du kan slippe af med neglebider vanen.

Er du negletekniker, og vil lære, hvordan du bedst håndterer neglebidere?
Gennem Insight cosmetics Group underviser jeg negleteknikere – og her har vi også et neglebider kursus. Her lærer du teknikkerne, så du kan lave et godt håndværk, der giver maksimal holdbarhed under vanskelige forhold og bl.a. hvordan din PREP skal være. For at høre mere om neglebiderkurset, kan du ringe til Insight Cosmetics Group på 3332 3322.

neglebider