SPA manicure

Spa manicure er en citrus baseret luksus manicure, til dine hænder og arme.
Produkternes sammensætning kan sammenlignes med nogle af de bedste ansigtsbehandlinger. Ved hjælp af bla. Ceramide, Vitamin E, C og A, Panthenol og Aloe Vera, er citrus spa manicure den bedste måde at indkapsle fugten, og genoprette hudens naturlige smidighed og elasticitet.

Behandlingen indeholder peeling af hænder og arme, fugtmaske, massage, ordning af negle og neglebånd samt polering eller lakering af neglene.

SPA manicure
SPA pedicure

SPA pedicure

Når fødderne har det godt, har resten af kroppen det også godt 🙂

Hvor ofte forkæler du dine fødder ..? Vi går og står på dem hele dagen, klemmer dem ned i smalle spidse sko og er generelt hårde ved dem. Med en spa pedicure forkæler du dine fødder og plejer dem samtidig.

CND Pro Skincare er en behandling med effektfulde produkter, som samtidig giver velplejede tånegle, bløde fødder og en dejlig følelse af velvære.

Spa spedicure starter altid med et fodbad, som renser og blødgør fødderne. Herefter ordnes negle og neglebånd, så dine negle på fødderne har det godt. Dødehudceller fjernes med peeling og den hårde hud gøres blød igen. Spa pedicuren sluttes af med massering af fod og lægge – og til sidst Cucumber Heel Therapy, som gør din fødder endnu blødere.

Spa pedicure kan selvfølgelig kombineres med franske fusser.