Gele negle kan forlænge dine egne negle, og give dig flotte lange negle. De kan laves både som traditionelle franske negle (dem med den hvide kant som på billedet herover) – de kan også laves i forskellige farver og dekorationer, alt efter humør, stil og personlige præferencer.

De klassiske franske negle kan også kombineres med en dekoration, som du kan se på billederne her på siden, kan man lave neglene i mange forskellige farver og mønstre, der lige tilføjer lidt ekstra personlighed. Det kan være alt fra en elegant klassisk farve, til at gå all-in med glimmer, forskellige farver og mønstre – det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dine negle skal se ud. Nogle gange må der jo gerne være lidt mere fest og farver end andre. Jeg laver både de klassisk elegante og i den helt anden ende af skalaen, hvor farverne eksploderer i glitter og glam. I menu punktet “Billeder” kan du se billeder fra min Instragram, hvor du kan blive inspireret af de forskellige designs.

Neglene kan laves både med og uden forlængelse. Ikke alle har mulighed for at bære lange negle i forbindelse med job eller andre aktiviteter – her kan en kort gele negl give dine egne negle ekstra styrke.
Gele negle
Gele negle i pastelfarve med folie stykker som dektoration

Gele negle gør din hånd mere elegant og feminin

Flotte og lange negle fremhæver din hånd og får den til at fremstå mere feminin. Ikke alle kan få deres egne naturnegle til at blive lange, før de flosser og man klipper dem ned, for at de ikke skal hænge fast i alting. Her kan gele negle give en hjælpende hånd, da de beskytter naturneglen, og “holder sammen på den”.

Gele negle er flotte, og ca. 6 gange stærkere end alm. negle. Gele er lidt mere fleksibelt end akryl og er derfor meget velegnet til svage eller skadede negle. Kom ind og få en snak om, hvad der er bedst til lige netop dine negle.
CND Brisa gele kan ikke opløses som akryl negle kan, og de skal derfor files af.

Jeg bruger udelukkende produkter fra CND, da det for mig er det bedste på markedet, og dermed giver de bedste negle – her får du de bedste negle i Vejle 🙂

CND`s Brisa gele er en helt unik uv gele, som har samme patenteret cross-link formular som CND`s verdensberømte akryl.

Tynde og holdbare negle

Gele er et færdig blandet produkt, som bliver lag på neglen i flere lag, gele bliver gennemhærdet i uv lys. Brisa gele holder farven og bliver ikke gul, som andre geleer kan have tendens til. Brisa gelesystem er samtidig hypoallergent, det betyder, at deet er fri for skadelige og allergi-fremkalende stoffer – som fx formaldehyd og akrylater.

Gele negle er ofte det mest kendte indenfor kunstige negle, da mange starter her, når de lærer at lave negle og så efterfølgende lærer de at lave akryl negle – nogle holder sig til kun at arbejde med gele, og derfor er der generelt flere negleteknikere, der laver gele negle end akryl negle. Som du kan læse lidt længere nede, er det dog en fordel af kunne lave begge typer.

Har du lyst til selv at lære at lave negle? Så tag et kig på denne side: negletekniker uddannelse.
Flotte røde gele negle på en hånd der holder et nøglebundt