Med negle fra CND får du flotte og holdbare* negle. Det kan være klassiske franske negle, evt. med en lille dekoration på, eller også de helt vilde 3D akryl negle med f.eks. blomster der “vokser ud af neglen”. Og så kan det selvfølgelig også være alt det i mellem 🙂

Akryl negle – elegant og feminint
Uanset udseende får du en negl, som er stærkere end din egen naturnegl. Akryl negle beskytter din egen naturnegl, og giver samtidigt din hånd et lækkert feminint udseende med flotte negle. Umiddelbart kan man ikke se forskel på en akryl negl og en gele negl – de får samme elegante udseende. Det er kun din egen naturnegl, der afgør, om det er akryl eller gele, der passer bedst til dig.
*Det er ikke alle naturnegle, der passer bedst til akrylnegle – vi kigger på dine naturnegle og finder ud af, om det er akryl negle eller gele negle, der vil passe bedst til dig. Der er ingen forskel i udseendet på akryl negle og gele negle, det er udelukkende et spørgsmål om at finde den kombination, der passer til dine egen naturnegle.
Akryl negle med glimmer dekoration fra Lecente
Akryl negle

Kan man lave både korte og lange negle med akryl?

Ja, med akryl kan du få både korte og lange negle – det afhænger helt af, hvilket look du ønsker, og hvad jeg kan lave på dine naturnegle. Husk at en pæn hånd ikke nødvendigvis har lange negle, men velplejede negle er det, der giver en pæn hånd. Længden afhænger også af, hvad du bruger dine hænder til hverdagen.

Nogle negle lever et hårdt liv, mens andre bliver skånet noget mere. Hvis du arbejder meget med dine hænder, er det ikke sikkert, lange negle passer til dig.

Kom ind og få en snak om, hvilke negle kunne være pæne til lige netop dine hænder – så får du seriøs og professionel rådgivning, der giver flotte negle til dig.

Kan jeg selv fjerne akryl negle?

Akryl negle kan opløses i acetone – du kan dermed vælge selv at tage dem af, eller lade en professionel gøre det for dig. Hvis du er det mindste i tvivl omkring aftagning af dine negle (min rådgivning omkring aftagning er baseret på CND produkter, da det er dem, jeg arbejder med), anbefaler jeg, at du kontakter mig, inden du selv forsøger dig frem og dermed risikerer at skade din egen naturnegl.

Som tidligere skrevet, så bruger jeg produkter fra CND – de er førende på verdensplan og har gennemtestede produkter, som er gode at arbejde med. De udvikler og forbedrer deres negle-produkter, de er på forkant med den nyeste teknologi, og deres negleprodukter er allergivenlige.

Jeg er uddannet CND instruktør (jeg uddanner negleteknikere for CND) og har et dybdegående kendskab til CND produkterne – din garanti for en korrekt behandling med de rigtige produkter. Du er altid velkommen til at sende mig en e-mail, hvis der er noget, du er i tvivl om: [email protected]
Akryl negle