Shellac negle – lakken der holder i min. 14 dage

Shellac kan bruges på naturnegl og på kunstige negle

Shellac kan bruges på både naturnegle og produkt, selvfølgelig både på hænder og fødder. Shellac behandlingen skal udføres af en negletekniker, og kan derfor ikke bruges derhjemme. Lakken skal hærde i UV lys for at give den styrke, der får den til at holde i 14 dage.

Der findes en ny lak, der er udviklet til hjemmebrug, hvor der ikke skal bruges en UV-lampe. Denne lak holder i imponerende 7 dage, og tørrer på kun 8,5 minut. Lakken hedder Vinylux, og du kan læse mere om den her: Vinylux.

Elegante, flotte og holdbare negle er et stort ønske for de fleste kvinder og dette ønske går i opfyldese med CND Shellac – det er slut med at få mærker efter hovedpuden på neglene, fordi man er gået i seng før neglelakken var helt tør. Det er også slut med strømpemærker på neglene på dine tæer, fordi strømperne lige kom på, inden neglelakken var helt gennemtør.

Lakken er klar, når du går ud af døren

Når Shellac behandlingen er færdig, er neglene fuldstændig klar til brug, og du kan roligt stikke hånden ned i tasken for at fiske bilnøglerne op – dine negle bliver ikke ridsede af at rode rundt blandt indholdet i tasken.

Se Shellac video nederst på siden (på engelsk).

CND Shellac negle skal prøves – og de kan holde i min. 14 dage – derfor giver nyenegle.dk også garanti på, at din behandling holder i 14 dage.

CND ShellacCND Shellac indeholder IKKE formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater, og dermed er Shellac meget allergivenlig.

Med Shellac negle undgår du:

 • Neglelakkens lange tørretid
 • Ridser i overfladen på lakken
 • Mærker efter strømper på fødder og hovedpuden på hænderne
 • Slidte spidser

Til gengæld giver Shellac negle dig:

 • En lakering som er 100% tør og hærdet, når du forlader klinikken
 • Mange flotte farvekombinationer
 • Superflot glans
 • Hurtig påføring og aftagning
 • Allergivenligt produkt
 • En holdbarhed på min. 14 dage – nyenegle.dk giver 14 dages garanti

Shellac fra CND er verdens første hybrid lak med UV3 teknologi

Shellac er endnu en af de store succeser fra CND – den banebrydende lak, der holder i op til 14 dage (med garanti). CND hviler heller ikke på laurbærene, men lancerer hele tiden nye flotte farver, som passer ind i modebilledet og er med til at skabe modebilledet.

 • CND Shellac vandt prisen for årets innovation ved Danish Beauty Awards 2011! Danish Beauty Award er en pris, der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukter.

ShellacShellac negle fra CND er nytænkende og banebrydende – det er en kombination af det nemme fra neglelak og det holdbare fra gelé. Det lægges på som en neglelak, og giver dig glansen og holdbarheden som gelé. Lakken holder i min. 14 dage med flot glans og uden mærker, ridser og afskalning – modsat det du er vant til fra neglelak. Lakken er 100% tør når du forlader klinikken, og kan laves som både fransk og fuld lakering.

Køb CND Shellac negle hos nyenegle.dk – se priser på CND Shellac negle i prislisten.

Der er allerede i dag mange farver at vælge mellem, og nogle af dem er allerede udgået igen – så du kan være heldig at finde de udgåede farver, hos de neglesaloner der har købt en ekstra. Der er allerede stor efterspørgsel på nogle af de udgåede farver, som har været og stadig er meget populære blandt Shellac kunderne.

Hvem er behandlingen til?

Behandlingen er både til korte og lange negle – uanset om det er forstærkning af egne negle eller til negleforlængelser. Fælles for dem er, at de giver det flotte og meget holdbare resultat.

Er jeg begrænset af de antal farver, der er udkommet?

Nej – nyenegle.dk kan lave rigtig mange kombinationer med forskellige farver, folier, glimmer og sten. Så har du en speciel anledning eller speciel kjole, som neglene skal passe til, så finder vi helt sikkert det helt rigtige look til dine negle. Vi mikser og matcher, så dine negle bliver unikke og der ikke er andre, der har samme negle som dig.