CND Negletekniker uddannelse


Næste CND negleuddannelse
Næste basis kursus (gele eller akryl) er:
Den 13. april 2024
Skal du med, eller vil du høre mere?
Kontakt mig på telefon 4042 5971 eller på [email protected]
Negletekniker uddannelse

Negletekniker uddannelse

Negletekniker uddannelser og neglekurser i gele negleakryl negleShellac mm. hvor nyenegle.dk underviser, afholdes af Insight Cosmetics Group som er distributør af CND produkter i Danmark, Sverige, Tyskland, Østrig, Schweiz og Finland.

Den professionelle uddannelse til negletekniker

Uddannelsen til professionel negletekniker sikrer dig både teoretiske og praktiske læring, som er en nødvendig basis for at kunne lave et professionelt resultat. CND er de førende på negleområdet på verdensplan, og uddannelsen foregår også med produkter fra CND. Med en uddannelse som professionel negletekniker gennem CND kan du løbende videreuddanne dig, og følge med i hvad der sker i neglebranchen som er i en rivende udvikling. Der afholdes løbende træningsaftener, hvor du altid er velkommen – uanset om du er i gang med uddannelsen til CND negletekniker eller allerede er uddannet CND negletekniker. Til træningsaftenerne vil der altid være en CND instruktør til stede, som står til rådighed for deltagerne.

Arbejde som negletekniker

Når du er uddannet professionel negletekniker, må du arbejde professionelt med negle, og kan starte din egen neglesalon op eller få job i en neglesalon. Uddannelsen afsluttes med en praktisk eksamen, som sikrer, at du har den erfaring og viden, der skal til for lave negle på en sikker og forsvarlig måde. Denne viden inkluderer også læren om neglens anatomi, og giver dig dermed en bedre forståelse for faget.

De to måder man arbejder som negletekniker er enten som selvstændig med egen salon eller som ansat i en salon. Nogle negleteknikere foretrækker at være ansatte, da det giver nogle fordele i form af en fast løn, og hvad der ellers følger med en ansættelse. Andre foretækker at have sin egen salon, og den frihed det giver – og kan sagtens leve med fraværet af den faste løn som man ikke er sikret som selvstændig. Uanset hvordan du vil arbejde som negletekniker, er det vigtigste, at man kan sit fag, og man fortsat uddanner sig og bruger de gratis træningsaftener, som er til rådighed. Træningsaftenen er en god måde at få styr på de småting, som kommer til at drille, når man sidder med forskellige kunders hænder. Her vil din instruktør kunne hjælpe dig og få dig til at blive både hurtigere og bedre.

Når du vedligeholder din uddannelse, er du også opdateret på nye produkter, metoder og trends – noget der kommer kunderne til gode, uanset om du har egen negleklinik, eller om du er ansat.

Hvad koster en negletekniker uddannelse?

Prisen på uddannelsen til negletekniker afhænger af, hvor langt du vil gå. Du kan bygge på din negletekniker uddannelse hen ad vejen. Typisk starter man med tage uddannelsen til Gele- eller akrylnegle. En anden indgang er også at tage et Shellac kursus.

En grund-uddannelse i gele- eller akrylnegle skal du afsætte omkring kr. 10.000 – 15.000 til. 

CND – Brisa Gelé Basis

Basiskursus i BRISA gelé-negle for dig, der ikke tidligere har arbejdet som professionel negletekniker eller er helt nybegynder.
Du lærer også om forstærkning af naturlige negle, forstærkning og forlængelse med tipper, permanent hvid kant, efterbehandling af gelénegle, konstruktions-, file-, design-, og kontrolteknikker, neglens anatomi, hygiejne og kundehåndtering, vedligeholdelse af neglene samt selvfølgelig – hvordan du laver de flotteste gelénegle.
Med kurset får du et intensivt undervisningsforløb med både teoretisk og praktisk træning, grundigt undervisningsmateriale på dansk, stor startpakke med produkter samt UV-lampe (værdi 3.000 kr.) Internationalt diplom samt ubegrænset adgang til vore træningsaftener over hele landet.
Klik her for at læse mere om CND – Brisa Gelé Basis

CND – Akryl Basis

Kurset henvender sig til dig, der er ny og vil lære at lave professionelle kvalitetsnegle med det internationalt førende system fra CND i USA.
Du vil lære at lave tynde, naturtro og holdbare negle, samt arbejde med mange designkombinationer (fx hvid kant, farvet pulver og flotte motiver i neglene). Du får en bred og dybde- gående teoretisk viden, hvor du lærer om bl.a. konstruktions-, file-, design-, og kontrolteknikker, neglens anatomi, permanent hvid kant, hygiejne og kundehåndtering, vedligeholdelse af neglene samt selvfølgelig – hvordan du laver de flotteste akrylnegle.
Du får udleveret udførligt undervisningsmateriale på dansk samt stor startpakke.
Der er i kursusprisen inkluderet et ubegrænset antal træningsaftener, og vi kræver at du deltager på mindst 2 inden eksamen.
Eksamen består af 1 times skriftlig teoretisk eksamen samt 2 timers praktisk eksamen. Ved bestået eksamen får du tildelt internationalt diplom.
Klik her for at læse mere om CND – Akryl Basis

CND – Shellac kursus

Lær at mestre verdensnyheden Shellac™ fra CND. CND’s Shellac™ er en genial opfindelse. En fusion, der kombinerer lakkens nemme påføring med geléens lange holdbarhed. 14 dages perfekt holdbarhed og glans, uden ridser, mærker og afskalning. Bliv hardcore i franske negle (hvide kanter) på tåneglene med Shellac™.
Klik her for at læse mere om CND Shellac kursus

CND – Master

CND Master henvender sig til dig, der vil vide og kunne mere, og være blandt de bedste i Danmark. Du får kendskab til nye teknikker og metoder, der giver dig færdigheder, du kan differentiere dig på.
For at blive CND Master kræver det nogle kurser som overbygning på basis. Det er kurser som fx. “Trouble Shooting” og “Nail Make Over”.
Kontakt mig for at høre mere om CND Master

Kursus i nail art gelé

Vi gennemgår alt fra kreativ lakering, opbygning af blomster i gelé, udsmykning til arbejde med diverse designs i geléen.
Nail art gelé på forlængelser og forstærkninger, både på hænder og fødder. Du laver forskellige designs på specielle dekorationstipper (Color Pops), som efterfølgende kan bruges som udstilling.
Klik her for at læse mere om CND Shellac kursus

Kursus i nail art akryl

Her er kreativitet og teknik i højsædet. Nail Art Akryl 1 sætter fokus på farvet akrylpulver, glitter powder, kreativ lakering, og hvordan du anvender forskellig nail art sammen med dit akrylpulver.
Klik her for at læse mere om CND Shellac kursus

Neglekursus – eneundervisning 1:1

Du kan selvfølgelig også booke mig til one-on-one undervisning, hvor der hele tiden er fokus på dig og din læring.

Det gør undervisningen meget effektiv, og du slipper for at skulle dele din undervisningstid med andre.

Du er altid velkommen til at give mig et ring og høre om, hvad jeg kan hjælpe dig med.
Tina Corell
Se kommende neglekurser her:
 • Shellac Basis

  Shellac Booster 08/15/2024

  15. august 2024
 • Basis - Akryl og Gele

  Basis Akryl og Gele 08/24/2024

  24. august 2024
 • Shellac Basis

  Shellac Basis 08/28/2024

  28. august 2024
 • Træningsaften

  El-fil Basis 08/31/2024

  31. august 2024
 • Undervisning Plexigel

  Plexigel 09/01/2024

  1. september 2024
 • Shellac Basis

  Shellac Speed Me Up 09/04/2024

  4. september 2024
 • Glitter & Glam Nail Art undervisning

  Glitter & Glam 09/09/2024

  9. september 2024
 • Træningsaften

  Træningsaften 09/30/2024

  30. september 2024
 • Shellac Basis

  Shellac Booster 11/06/2024

  6. november 2024
 • Shellac Basis

  Shellac Basis 11/13/2024

  13. november 2024
 • Shellac Basis

  Shellac Speed Me Up 11/19/2024

  19. november 2024
 • Træningsaften

  El-fil Basis 11/27/2024

  27. november 2024
 • Træningsaften

  Træningsaften 12/04/2024

  4. december 2024
 • Undervisning Plexigel

  Plexigel 12/08/2024

  8. december 2024
 • Basis - Akryl og Gele

  Basis Akry og Gele 10/26/2024

  26. oktober 2024