Konfirmations negle

Få flotte valgfri negle til din konfirmation

Både konfirmationskjole og hår er med til at skabe en smuk konfirmand. Flotte negle sammen med den smukke konfirmationskjole og håret der sidder perfekt, fuldender den smukke konfirmand. Med et sæt flotte negle sætter du prikken over i’et på konfirmationsdagen – super klassisk og elegant.

Konfirmationsnegle
Konfirmationsnegle

Tilbud til konfirmander

Valgfri “konfi negle” med dekorering og en plejende negleolie – kr. 600,-*

Book en tid nu for at være sikker på at have flotte negle til din konfirmation:
tlf. 4042 5971 / e-mail: tina@nyenegle.dk

Har du set vores galleri med billeder af negle? Hvis ikke så tag et kig her: billeder af negle

*Tilbuddet gælder kun konfirmander.

Se altid de nyeste billeder på Instagram:

Flotte negle til din konfirmation

Smukke negle er prikken over i’et til konfirmationen – det kan være klassiske franske negle (dem med den hvide kant), eller det kan være dine negle skal have en speciel farve, der passer til bordpynten eller også være flere forskellige farver. Dine konfirmationsnegle kan laves på mange måder og i mange farver. Negle på konfirmander er ikke super lange. Der kan godt laves en lille forlængelse, så det ser pænt og harmonisk ud, men de helt lange negle passer ikke til en konfirmation. Hvis de skal forlænges, bruges der enten gele eller akryl (det afhænger af din egen negl). Har du selv flotte negle, der ikke behøver forlængelse, kan der laves flotte negle med Shellac i mange farver.  Mange vælger også at få dekoration på neglene, så de får det helt rigtige look til konfirmationen.

Hvordan dine konfirmations negle skal se ud, er helt op til dig. Husk at booke i god tid, så du er sikker på, at få flotte negle til din konfirmation.

Konfirmationsnegle

Hvad er konfirmations negle?
Det er negle, der er lavet specielt til din konfirmation. De er ofte designet til at matche din konfirmationskjole og andre elementer i den store dag. Blandt konfirmander kaldes de ofte blot for konfi negle.

Hvorfor er konfirmations negle populære?
De er populære, fordi de giver mulighed for at personliggøre looket til din konfirmation. De kan være det, der gør, at du skiller dig mest ud fra flokken af hvide kjoler.

Hvilke farver og designs er populære?
Populære farver til konfirmationsnegle inkluderer pink, lilla og blå, mens populære designs omfatter blomstermotiver, hjerter, kors og stjerner.

Forbered dine konfirmations negle
Inden du skal have lavet dine negle, er det en god idé at have gjort sig nogle tanker om, hvordan de skal se ud. Hvis du har nogle designs med til din negletekniker, er det et godt udgangspunkt til at finde det helt rigtige og personlige look til dig.

Smukke negle giver flotte billeder
Der bliver altid taget mange billeder til en konfirmation – og med nogle flotte negle kan de blive en stor del at motivet på nogle af billederne. Det giver dig mulighed for at få nogle utraditionelle og fede billeder. Helt perfekt til Instagram #konfinegle 🙂

Negle fuldender dit look
Når der bliver gjort så meget ud af den store dag, og der er fokus på alle detaljer, må du ikke glemme neglene. De er en del af looket på lige fod med håret, tøjet borddækningen osv. Jo mere sammenhæng der er i dit look, jo bedre ser det ud.