Uanset hvilket system du har valgt, er negleolie nøglen til flotte og holdbare negle.

Husk: Håndcreme først – negleolie bagefter
Huden er kroppens største organ, og hvis den mangler noget, tager den alt, den kan få fat i. Hudens porer er store, og kan derfor absorberer både creme og olie. Neglene kan kun bruge olien. Brug derfor håndcreme først, så du får mættet huden – på den måde er du sikker på, at negleolien kommer til gavn i neglen, og ikke forsvinder ned i huden.

Hvilken effekt har SolarOil?
Olien plastificerer produktet og holder det tæt til naturneglen, og forhindrer derved lift og knæk. Samtidig holder det produktet og naturneglen smidig.

Olien indeholder stoffer, der er celleforyngende og regenererende, hvilket modvirker ru og tørre neglebånd. Brug negleolie minimum 2 gange dagligt (se video nederst på siden).

Når man bygger en negl op, uanset om man forlænger, eller bare forstærker sin egen negl, bliver den skabt i 3 zoner: smilet, styrken og balancen. Dette betyder, at efterhånden som ens negl vokser ud, vil den komme ud af balance.

Derfor er det et must for at bevarer neglene pæne og stærke, at få dem rebalanceret ca. hver 3 uge. Dette gøres ved det, jeg kalder opfyldning; hver anden gang lille og hver anden gang stor opfyldning – med mindre man ønsker farveskift under vejs. Lille opfyldning er, når det ikke er nødvendigt at rykke kanten på neglen – man fylder det stykke op, som er vokset ud. Stor opfyldning er som en lille opfyldning, forskellen er, at den permanente kant også rykkes ned.

Nyenegle.dk yder 1 uges garanti på neglene under forudsætning af, at de bliver passet med CND SolarOil.
Solar Nail Oil