Dekonegle

Når der skal være noget ekstra dekoration på dine negle

Dekonegle er min store kærlighed, og her hvor kreativiteten får lov at lege. Deko negle er for dem der tør skille sig ud, og tør bruge sine negle som accessories. Sammen finder vi frem til lige de negle, du drømmer om. Hvad enten det er de vilde glimmer negle, 3D negle, nailart eller noget helt andet.

Nailart
Dekonegle

Dekonegle med fest og farver

Der behøver jo ikke altid at være sten, glimmer og pang-farver på neglene, men nogle gange er det bare super fedt med lidt fest og farver så man skiller sig lidt ud.

Skal der være fest – så lad der være fest. Og dekonegle kan være en hel fest i sig selv, der er en hel verden af muligheder med swarovski-sten, glimmer og spændende grafik. Det er kun fantasien, der sætter begræsningerne (og måske også hvor modig man er).

Vilde 3D dekonegle i akryl

Skal det være vildt med vildt på, så kan akryl laves i 3D, hvor fx blomster støbes i akrylen – og igen er det også fantasien, der sætter grænser for, hvordan neglene skal se ud (og så er der selvfølgelig fysikkens love, der begrænser, hvor meget akrylen kan stikke ud fra neglen, uden den knækker af under sin egen vægt).

Dekonegle