Shellac negle – lakken der holder i min. 14 dage

Shellac kan bruges på både naturnegle og produkt, selvfølgelig både på hænder og fødder. Shellac behandlingen skal udføres af en negletekniker, og kan derfor ikke bruges derhjemme. Lakken skal hærde i UV lys for at give den styrke, der får den til at holde i 14 dage. Den kan ikke lufttørre som almindelig neglelak.

Elegante, flotte og holdbare negle er et stort ønske for de fleste kvinder og dette ønske går i opfyldelse med CND Shellac. Dßet er slut med at få mærker efter hovedpuden på neglene, fordi man er gået i seng før neglelakken var helt tør. Det er også slut med strømpemærker på neglene på dine tæer, fordi strømperne lige kom på, inden neglelakken var helt gennemtør.

Shellac negle
Flotte negle med dekoration

Lakken er klar, når du går ud af døren

Når Shellac behandlingen er færdig, er neglene fuldstændig klar til brug, og du kan roligt stikke hånden ned i tasken for at fiske bilnøglerne op – dine negle bliver ikke ridsede af at rode rundt blandt indholdet i tasken.

Se Shellac video nederst på siden (på engelsk).

CND Shellac negle skal prøves – og de kan holde i min. 14 dage – derfor giver nyenegle.dk også garanti på, at din behandling holder i 14 dage.

CND Shellac indeholder IKKE formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater, og dermed er Shellac meget allergivenlig.

Med Shellac negle undgår du:

 • Neglelakkens lange tørretid
 • Ridser i overfladen på lakken
 • Mærker efter strømper på fødder og hovedpuden på hænderne
 • Slidte spidser

Til gengæld giver Shellac negle dig:

 • En lakering som er 100% tør og hærdet, når du forlader klinikken
 • Mange flotte farvekombinationer
 • Superflot glans
 • Hurtig påføring og aftagning
 • Allergivenligt produkt
 • En holdbarhed på min. 14 dage – nyenegle.dk giver 14 dages garanti

Shellac fra CND er verdens første hybrid lak med UV3 teknologi

Shellac er endnu en af de store succeser fra CND – den banebrydende lak, der holder i op til 14 dage (med garanti). CND hviler heller ikke på laurbærene, men lancerer hele tiden nye flotte farver, som passer ind i modebilledet og er med til at skabe modebilledet.

CND Shellac vandt prisen for årets innovation ved Danish Beauty Awards 2011! Danish Beauty Award er en pris, der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukter.

Shellac negle fra CND er nytænkende og banebrydende – det er en kombination af det nemme fra neglelak og det holdbare fra gelé. Det lægges på som en neglelak, og giver dig glansen og holdbarheden som gelé. Lakken holder i min. 14 dage med flot glans og uden mærker, ridser og afskalning – modsat det du er vant til fra neglelak. Lakken er 100% tør når du forlader klinikken, og kan laves som både fransk og fuld lakering.

Shellac negle
Shellac negle

Hvem er behandlingen til?

Behandlingen er både til korte og lange negle – uanset om det er forstærkning af egne negle eller til negleforlængelser. Fælles for dem er, at de giver det flotte og meget holdbare resultat.

Er jeg begrænset af de antal farver, der er udkommet?
Nej – nyenegle.dk kan lave rigtig mange kombinationer med forskellige farver, folier, glimmer og sten. Så har du en speciel anledning eller speciel kjole, som neglene skal passe til, så finder vi helt sikkert det helt rigtige look til dine negle. Vi mikser og matcher, så dine negle bliver unikke og der ikke er andre, der har samme negle som dig.

Køb CND Shellac negle hos nyenegle.dk – se priser på CND Shellac negle i prislisten.

Der er allerede i dag mange farver at vælge mellem, og nogle af dem er allerede udgået igen – så du kan være heldig at finde de udgåede farver, hos de neglesaloner der har købt en ekstra. Der er allerede stor efterspørgsel på nogle af de udgåede farver, som har været og stadig er meget populære blandt Shellac kunderne.

Hvad kan man lave med Shellac?

Der er uendelige muligheder, når man begynder at lege med Shellac – det er kun din og min fantasi, der sætter grænserne. Det eneste man ikke kan med Shellac er at forlænge dine negle, der skal man bruge gele eller akryl. Men farver, glimmer, folie, glitter & glam er alt sammen noget, du kan få sammen med dine Shellac negle. Du kan nøjes med en enkelt farve, hvis du går efter det mere klassiske og stilige look. Eller du kan have forskellige farver på dine negle – eller lave farveforløb mellem farver, så der sker noget med selve farverne. Oven i det kan man lægge glimmer for at give det lige det ekstra, der får dem til at shine ekstra meget. Folie er også en mulighed, hvor man i stedet for glimmer får “flager” af skinnede farver typisk i metallic look. Og ja; man kan selvfølgelig kombinere glimmer og folie, når der skal være ekstra fest på hænderne.

Mange af mine kunder får lavet det, jeg kalder “stille og rolig” Shellac i hverdagene, hvor det er mere afdæmpet og måske kun en diskret glimmer eller folie. Men når så ferietiden kommer, skal den have fuld gas på neglene. Så kan det næsten ikke blive for meget med glimmer og glitter – og det ser da også bare brandgodt ud med funklende negle til bikini og en strawberry daiquiri, det bliver feriens bedste Instragram-moment.

Og husk: Man skal aldrig gå ned på glimmer 🙂

Hvordan fjernes Shellac fra neglene?

Din negletekniker kan fjerne Shellac fra dine negle, så du selv slipper for at fjerne det. Du kan dog sagtens selv fjerne det, hvis du hellere vil det.

Aftagning af Shellac negle er skånsomt, da det ikke skal files af, og du dermed ikke risikerer at lave en fileskade på dig selv.

Der findes et remover kit med produktet Offly Fast, som er beregnet til at fjerne Shellac fra neglene. I et remover kit har du alt du skal bruge.

Sådan fjerner du Shellac fra dine negle:

 • Væd en vatrondel eller en nailwipe med Offly Fast og læg den på neglen med Shellac der skal fjernes.
 • Fikser ved at pakke neglen med det ind i den medfølgende wrapper rundt om neglen, og lad det sidde i 8-10 minutter. Sørg for, at wrappen sidder helt tæt til neglen, og der alt luft er presset ud.
 • Nu kan du skrabe det gamle Shellac af med den medfølgende rosenpind. Husk at skrabe i neglens groretning (væk fra hånden).
  Hvis det hele ikke er kommet af, kan du sætte wrappen tilbage på neglen i et par minutter og skrabe af igen.
 • Når du har fået det hele af, er det vigtigt at pleje neglen med Solar negleolie for at opretholde fugtighedsbalancen.

OBS! Hvis der er lavet nailart oven på topcoaten, kan det tage længere at fjerne, da disse lag jo også skal tages af.

 

Kan jeg selv lægge Shellac på mine negle?

Det er kun uddannede professionelle, der må lave en Shellac behandling. Shellac er et professionelt produkt, og du kan derfor ikke købe det uden en uddannelse.

s

Hvis du ser Shellac produkter til salg til private, er der stor risiko for, at det er kopi-produkter. Du er dermed ikke sikker på, hvad produktet indeholder, og det kan være farligt for dig.

Hvordan lægger negleteknikeren en Shellac?

Man starter med at rense neglen, neglebånd skubbes op og negle files i form. Det første produkt på negle er en basecoat, der hærdes i UV-lampen. En Basecoat er en slags “grunder”, der giver en god binding til naturneglen og sørger for, at negleteknikeren let kan få den af igen, når farven skal skiftes eller fornyes ved næste behandling. Basecoat er et gennemsigtigt lag, der er et tyndt “gummilag” på neglen, som sikrer den høje styrke og fleksibilitet.

Når basecoaten er hærdet, lægges Shellac farven på i to lag, som begge hærdes i UV-lampen.

Oven på farven lægges et lag topcoat, der giver den ridsefri og modstandsdygtige overflade – og den giver også den fantastiske højglans. Topcoaten hærdes også i UV-lampen og sikrer, at dine negle kan holde til husholdningsredskaber, sæbe, cremer osv. Pas dog på med opløsningsmidler, som kan påvirke topcoat laget – skal du arbejde med skrappe rengøringsmidler eller andre kemikalier, anbefales det at bruge handsker – det beskytter også dine hænder og ikke kun neglene mod de skrappe sager.

Når topcoaten er hærdet færdig i UV-lampen, er dine negle helt tørre og klar til beundrende blikke.