Gele negle – få dine negle lavet i Vejle

  • Gele negle er kunstige negle
  • Gele hærdes i UV lys
  • Gele er et færdig blandet produkt
  • Den mest kendte form for kunstige negle
  • Gele negle er ca. 6 gange stærkere end almindelige naturnegle
  • Gelenegle kan både bruges til forlængelse og forstærkning

Gelenegle

Gele negle kan forlænge dine egne negle, og give dig flotte lange negle. Gele negle kan laves både som traditionelle franske negle (dem med den hvide kant som på billedet herover) – de kan også laves i forskellige farver og dekorationer, alt efter humør, stil og personlige præferencer. De klassiske franske negle kan også kombineres med en dekoration, på billedet herover har neglen på ringefingeren fået en sød og diskret dekoration, der lige tilføjer lidt ekstra personlighed. Neglene kan laves både med og uden forlængelse. Ikke alle har mulighed for at bære lange negle i forbindelse med job eller andre aktiviteter – her kan en kort gelenegl give dine egne negle ekstra styrke.

Gele negle gør din hånd mere feminin

Flotte og lange negle fremhæver din hånd og får den til at fremstå mere feminin. Ikke alle kan få deres egne naturnegle til at blive lange, før de flosser og man klipper dem ned, for at de ikke skal hænge fast i alting. Her kan gele negle give en hjælpende hånd, da de beskytter naturneglen.

Gele negle er flotte, og ca. 6 gange stærkere end alm. negle. Gele er lidt mere fleksibelt end akryl og er derfor meget velegnet til svage eller skadede negle.

Gele negle kan ikke opløses og skal derfor files af.

Jeg bruger udelukkende produkter fra CND, da det for mig er det bedste på markedet, og dermed giver de bedste gele negle – her får du de bedste gelenegle i Vejle :-)
CND`s Brisa gele er en helt unik uv gele, som har samme patenteret cross-link formular som CND`s verdensberømte akryl.

Gele negle som er tynde og holdbare med Brisa gele

Gele er et færdig blandet produkt, som bliver lag på neglen i flere lag, gele bliver gennemhærdet i uv lys. Brisa gele holder farven og bliver ikke gul, som andre geleer kan have tendens til. Brisa gelesystem er samtidig det eneste hypoallergene system på markedet.

Gele negle er ofte det mest kendte indenfor kunstige negle, da mange starter med at lære at lave gelenegle og så efterfølgende lærer at lave akrylnegle – nogle holder sig til kun at lave gelenegle, og derfor er der generelt flere negleteknikere, der laver gelenegle end akrylnegle. Har du lyst til selv at lære at lave negle? Så tag et kig på denne side: negletekniker uddannelse.

Indenfor CND er det en klar fordel at kunne tilbyde både gele- og akrylnegle, da det ikke er helt lige meget, om det er gele eller akryl der bruges – afhængig af hvordan naturneglen er, vil enten gele eller akryl passe bedst og give den mest fleksible negle. Målet er at få så fleksibel negl som muligt, da det vil gøre dem mere modstandsdygtige over for slag og stød. Jeg vurderer altid om gele eller akryl er det bedste til dine negle – og det kan jeg kun gøre, ved at se dine negle, jeg kan ikke afgøre det over telefonen, da det afhænger af, hvor hård eller blød dine naturnegle er. Så kom ind forbi og find ud af, om du skal have gelenegle eller akrylnegle.

Husk Rescue RXx er nyheden fra CND, der hjælper skadede eller ødelagte negle – læs mere om det her.

Gele negle pris.

Resumé
Gele negle
Service Type
Gele negle
Udbyder
nyenegle.dk,
Vestergade 37 C,DK-7100,
Telephone No.+4540425971
Område
Vejle, Denmark
Beskrivelse
Gelenegle kan forlænge dine egne negle, og give dig flotte lange negle. De laves både som franske negle og som helfarvede negle.