Det afhænger af behandlingen – i prislisten kan du se, hvor lang tid behandlingerne ca. tager.
Ja – med RescueRXx kan du få bedre negle på kun 1 uge. Læs mere her: RescueRXx.
CND Shellac er kort fortalt en lak der er ridsefri og holder i minimum 14 dag. CND Shellac er en professionel behandling, som skal lægges af en negletekniker. Du kan ikke selv bruge Shellac, da den skal hærde i UV-lys. Læs mere om CND Shellac her.
Hvis du kun skal én af delene, skal du kun file neglen.
Neglen består af 100 lag keratin. De ligger ikke i lag, som en lagkage, men forskudt som skællagene på en fisk. Keratinen dannes i matrix (det sted på fingeren der ligger mellem første fingerled og neglen), her starter den som små bløde hvide bobler – de bliver skubbet ud og trykket flade og bliver derved gennemsigtige og hårde.
Når man klipper din negl, kan man sammenligne det lidt med at klippe i en fisk: der vil være nogle skæl, der bliver halveret, og neglen står derved åben. Det efterlader den skrøbelig og porøs, og neglen vil suge vand ved rengøring og håndvask – dette udtørrer neglen.
Vil man klippe neglen, skal man derfor klippe den en smule længere, end man ønsker neglen, og slutte af med en manicure fil (en træfil med 240 grit) derved forsegler man neglen.
Nej, hos nyenegle.dk bruger vi produkterne efter producentens anvisninger, og det udgør dermed ikke nogen risiko. Støv og dampe udledes effektivt af udsugningen (vores udsugning er speciallavet og sidder i bordet, lige under hænderne og fører effektivt luft og filestøv udenfor).
Inden for CND negle, er akryl ikke hårdere ved naturneglen end gele er – både gelenegle og akrylnegle består af kemi, og derfor er det vigtige at negleteknikeren ved, hvordan det skal behandles, for at det ikke udgør nogen fare for kunden. Det korte af det lange er, at generelt er gelenegle og akrylnegle ikke farligt for kroppen – ved overeksponering kan der, som med alle ting, forekomme en allergisk reaktion. Dette har vi fokus på i uddannelsen af CND negleteknikere, så vi kan lave negle uden at lave skade på kunden.
Dette spørgsmål er et af de værste, da det betyder, at folk har haft en ubehagelig oplevelse med en negletekniker. Det skal ikke gøre ondt at få lavet gelenegle eller akrylnegle – de episoder jeg oftest hører om, er at det gør ondt, når negleteknikeren filer neglen og når fingrene skal i UV-lampen. Det gør ikke ondt at slå et søm i væggen – medmindre du ikke gør arbejdet ordentligt og rammer dine fingre i stedet for sømmet. Det er lidt det samme i vores verden: hvis ikke vi gør vores arbejde godt nok; ikke bruger de rigtige fileteknikker, den rette produktmængde osv. så er der risiko for en ubehagelig oplevelse. Intet menneske er fejlfri, så der vil komme fejl en gang i mellem – det bør dog absolut høre til sjældenhederne, og ikke være noget man oplever ofte.