Akryl negle

Akryl negle er en naturnegl, der er blevet forstærket/forlænget med akryl. De lægges oven på din egen naturnegl eller på tip/skabelon, hvis man ønsker forlængelse.

  • CND akryl negle er otte gange stærkere end din naturlige negl
  • Akryl negle kan laves meget tynde og naturlige
  • Akryl negle bevarer styrken, så du får en stærk tynd og naturlig negl
  • Akryl negle kan laves både som forlængelse og forstærkning
  • Akryl negle laves af væske og pulver

Akrylnegle

Med akryl negle fra CND får du flotte og holdbare* negle, som kan være klassiske franske negle, evt. med en lille dekoration på, eller også de helt vilde 3D akryl negle med f.eks. blomster der “vokser ud af neglen”. Og så kan det selvfølgelig også være alt det i mellem :-)

Akryl negle – elegant og feminint

Uanset udseende får du en negl, som er stærkere end din egen naturnegl – akryl negle beskytter din egen naturnegl, og som samtidig giver din hånd et flot feminint udseende. Umiddelbart kan man ikke se forskel på en akryl negl og en gele negl – de får samme elegante udseende, og det er kun din egen naturnegl, der afgør om det er akryl eller gele, der passer bedst til dig.

Akryl negle kan opløses i acetone – du kan dermed selv vælge at tage dem af, eller lade en professionel gøre det for dig. Hvis du er det mindste i tvivl omkring aftagning af dine CND akryl negle (min rådgivning omkring akrylnegle er baseret på CND produkter, da det er dem, jeg arbejder med), anbefaler jeg at du kontakter mig, inden du selv forsøger dig frem, og dermed risikerer at skade din egen naturnegl.

Som tidligere skrevet, så bruger jeg produkter fra CND – de er førende på verdensplan, har gennemtestede produkter som er gode at arbejde med, de udvikler og forbedrer deres negle-produkter, de er på forkant med den nyeste teknologi og deres negleprodukter er allergivenlige. Jeg er uddannet CND instruktør (vi er pt. 10 instruktører i Danmark) og har et dybdegående kendskab til CND produkterne – din garanti for en korrekt behandling med de rigtige produkter. Du er altid velkommen til at sende mig en e-mail, hvis der er noget, du er i tvivl om: tina@nyenegle.dk

Når man laver negle forlængelser og forstærkninger med akryl, bruger man væske og pulver, som skal blandet på penslen i det helt rette forhold. Når væsken og pulveret kommer i kontakt, går hærdningsprocessen i gang – akrylen er selvhærdende og akryl negle skal derfor ikke i en UV lampe for at hærde. Det er kun gelenegle, der skal hærde i en UV lampe.

Efter påsættelse af akryl negle, vil de både se og føles færdige, dog skal man være opmærksom på at akryl er 24 timer om at færdig hærde, dette betyder at man bør beskytte dem mod voldsomme slag.

Cnd´s skulpturerings væsker indeholder den unikke IPN teknologi, som sikrer en stærk og smidig binding til naturneglens keratinlag, så man undgår at skade naturneglen. Og derved sikrer en smuk, naturtro og holdbar negl.
Akryl er mat når det hærder op, og man kan derfor vælge mellem, at lade dem forblive matte, få dem højglans poleret, eller at få lagt et lag uv gloss over.

*Det er ikke alle naturnegle, der passer bedst til akrylnegle – vi kigger på dine naturnegle, og finder ud af, om det er akrylnegle eller gelenegle, der vil passe bedst til dig. Der er ingen forskel i udseendet på akrylnegle og gelenegle, det er udelukkende et spørgsmål om at finde den kobination, der giver dig de mest holdbare negle.

  • Vidste du at nyenegle.dk giver 14 dages garanti på Shellac behandlinger? Shellac lægges på som en neglelak, og giver dig glansen og holdbarheden som gelé.
  • Vil du gerne selv kunne lægge en holdbar neglelak? Så er Vinylux dit bedste bud – Vinylux er en neglelak, der holder minimum 7 dage uden ridser og tørrer på blot 8,5 minut. Læs mere om Vinylux her.

Har du skadede negle? Så læs om RescueRXx her.

Resumé
Akrylnegle
Service Type
Akrylnegle
Udbyder
nyenegle.dk,
Vestergade 37 C,Vejle,7100,
Telephone No.+4540425971
Område
Danmark
Beskrivelse
Akrylnegle er otte gange stærkere end din naturlige negl og kan laves meget tynde og naturlige, samtidig med de bevarer deres styrke. Akrylnegle kan laves som både forlængelse og forstærkning.