F.A.Q. negle

Jeg har hørt, at akrylnegle er fyldt med kemikalier, og derfor er hårde ved naturnegle

Inden for CND negle, er akryl ikke hårdere ved naturneglen end gele er – både gelenegle og akrylnegle består af kemi, og derfor er det vigtige at negleteknikeren ved, hvordan det skal behandles, for at det ikke udgør nogen fare for kunden. Det korte af det lange er, at generelt er gelenegle og akrylnegle ikke farligt for kroppen – ved overeksponering kan der, som med alle ting, forekomme en allergisk reaktion. Dette har vi fokus på i uddannelsen af CND negleteknikere, så vi kan lave negle uden at lave skade på kunden.

Hvorfor gør det ondt at få lavet negle?

Dette spørgsmål er et af de værste, da det betyder, at folk har haft en ubehagelig oplevelse med en negletekniker. Det skal ikke gøre ondt at få lavet gelenegle eller akrylnegle – de episoder jeg oftest hører om, er at det gør ondt, når negleteknikeren filer neglen og når fingrene skal i UV-lampen. Det gør ikke ondt at slå et søm i væggen – medmindre du ikke gør arbejdet ordentligt og rammer dine fingre i stedet for sømmet. Det er lidt det samme i vores verden: hvis ikke vi gør vores arbejde godt nok; ikke bruger de rigtige fileteknikker, den rette produktmængde osv. så er der risiko for en ubehagelig oplevelse. Intet menneske er fejlfri, så der vil komme fejl en gang i mellem – det bør dog absolut høre til sjældenhederne, og ikke være noget man oplever ofte.

Er det farligt at lavet negle hos nyenegle.dk, mens man er gravid?

Nej, hos nyenegle.dk bruger vi produkterne efter producentens anvisninger, og det udgør dermed ikke nogen risiko. Støv og dampe udledes effektivt af udsugningen (vores udsugning er speciallavet og sidder i bordet, lige under hænderne og fører effektivt luft og filestøv udenfor).

Hvad er Shellac?

CND Shellac er kort fortalt en lak der er ridsefri og holder i minimum 14 dag. CND Shellac er en professionel behandling, som skal lægges af en negletekniker. Du kan ikke selv bruge Shellac, da den skal hærde i UV-lys. Læs mere om CND Shellac her.

Hvad er Vinylux?

Vinylux fra CND er deres nyeste lak, som holder perfekt i 7 dage med perfect shine og tørretiden er kun 8,5 minutter. Nogle kalder den en “mini-Shellac” da den har nogel af de samme egenskaber som CND Shellac, blot holder den ikke helt så længe. Til gengæld er det en lak du selv kan påføre, og den skal ikke hærde i en UV-lampe som Shellac skal. Læs mere om Vinylux her.