Reducerer rynker og mørke rander under øjnene


Genoplad dine øjne med Bright Eyed Hydrogel Mask! På få minutter udøver denne biologisk nedbrydelige maske sin magi for at give dig et lysere, glattere og mere strålende udseende. Denne ultra-effektive maske er tilsat en trio af naturligt kraftfulde ingredienser og absorberes hurtigt af huden for at give synlig revitalisering. Giv dine øjne den næring, de har brug for, og se forskellen på få minutter – og så det tilmeld vegansk.

Tryk på “før og efter” over billedet og se effekten efter 20 minutter.

Der er 60 stk. (30 sæt) i hver krukke, som koster kr. 325,00 –  der medfølger desuden en spatel til at løfte maskerne op af krukken. 
Før
Efter
Bright Eyed Hydrogel Mask før
Bright Eyed Hydrogel Mask efter
Produktbillede med 4 krukker Hydrogel masker

Sådan bruger du Bright Eyed Hydrogel Mask

Det er super let at bruge Bright Eyed Hydrogel Mask:
Læg en maske under hvert øje og glat dem ud på huden med fingrene. For den bedste effekt skal du lade dem sidde i min. 20 minutter, og har du travlt, kan du nøjes med at lade Bright Eyed Hydrogel Mask sidde i 10 minutter. Det giver ikke helt samme effekt, men til gengæld er du hurtigt videre til at lægge din makeup.

Når du er færdig med behandlingen, tager du maskerne af og masserer den overskydende serum ind i huden.

For den bedste effekt skal Bright Eyed Hydrogel Mask bruges på nyrenset hud.

Brug den 1-2 gange om ugen, eller hvis du vågner med mørke rander under øjnene. Og så selvfølgelig til de lejligheder, hvor man gerne vil tage sig bedst ud.

Hvad er der i Bright Eyed Hydrogel Mask?

Niacinamid (B3 vitamin): Vidunderingredienset der genskaber hudens glød, beroliger og reducerer irritation i huden og holder effektivt på fugten i huden.

Natriumhyaluronat: (natriumsaltet fra hyaluronsyre): Binder den naturlige fugt i huden. Har en mindre molekylestørrelse end hyaluronsyre og dermed endnu bedre virkning på hudens fylde.

Koffein: Virker beroligende (ligesom vores morgenkaffe :-), mindsker hævelser og aktiverer mikrocirkulation.

Udover nøgleingredienserne herover, er der også:
Agurke ekstrakt
Ekstrakt fra lakridsrod
Aloe vera
Kokosekstrakt
Kamille ekstrakt
Ekstrakt fra indisk lotus
Ekstrakt fra japansk kirsebær blomst
Tehybrid ekstrakt
Bright Eyed Hydrogel Mask

Er du træt af mørke rander og rynker omkring dine øjne? Så er Mii Cosmetics Bright Eyed Hydrogel Mask lige noget for dig!

Det er en unik og effektiv maske, der reducerer mørke rander og linjer omkring øjnene. Denne maske er lavet af hydrogel, som er en blød og fleksibel gel, der hjælper med at give en glattere hud. Denne maske er designet til at reducere rynker og mørke rander under øjnene, så du kan se frisk og ungdommelig ud. Så passer det også godt sammen med flotte negle.

Masken er let at bruge og tager kun 20 minutter. Denne maske er også beriget med næringsstoffer, der hjælper med at fugte og nære huden omkring øjnene. Dette hjælper med at reducere mørke rander og linjer omkring øjnene.

Så hvis du er træt af mørke rander og linjer omkring øjnene, så er disse masker det perfekte valg. Prøv Mii Cosmetics Bright Eyed Hydrogel Mask og se resultater!