Minx™ festnegle

Minx™ leveres i over 100 forskellige designs med forskellige motiver og glimmer til både hænder og fødder. Med Minx™ er det muligt at finde netop det design, der passer perfekt til tøjet, temperamentet og fuldender stilen.

Har du også undret dig over, hvordan stjernerne og modellerne finder tid til altid at få lagt den perfekte farve eller lige det nailart design, der passer til looket i dag ..?

Svaret er MINX™ – de nye festnegle som hurtigt sættes på og fås i over 100 forskellige færdige designs. Bliv festens stjerne for en aften med Minx™.

Minx™ er et specielt patenteret neglefolie, der opvarmes og derefter formes på neglen i en arbejdsgang. Det er nyt, det er lynhurtigt og det ser hamrende godt ud. Minx™ teknologien er det nyeste inden for negle, hvor en folie med diverse farver og mønstre varmes fast til neglen. Den skader på ingen måder naturneglen og kan bruges både på egne og kunstige negle.

Minx™ folie er fantastisk, hvis du skal til fest / bryllup og lige vil give looket det ekstra pift. Der findes over 100 forskellige folie designs, så der er masser af mønstre og designs at vælge imellem.

Holdbarheden er ca 1 uge (kan også fjernes efter festen) – og man tager selv Minx™ folien af.

Priserne starter fra kr. 195 – se mere i prislisten priser på Minx™.

Minx