Gele negle – styrke og skønhed

Gele negle kan forlænge dine egne negle, og give dig flotte lange negle. De kan laves både som traditionelle franske negle (dem med den hvide kant som på billedet herover) – de kan også laves i forskellige farver og dekorationer, alt efter humør, stil og personlige præferencer.

De klassiske franske negle kan også kombineres med en dekoration, som du kan se på billederne her på siden, kan man lave neglene i mange forskellige farver og mønstre, der lige tilføjer lidt ekstra personlighed. Det kan være alt fra en elegant klassisk farve, til at gå all-in med glimmer, forskellige farver og mønstre – det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dine negle skal se ud. Nogle gange må der jo gerne være lidt mere fest og farver end andre. Jeg laver både de klassisk elegante og i den helt anden ende af skalaen, hvor farverne eksploderer i glitter og glam. I menu punktet “Billeder” kan du se billeder fra min Instragram, hvor du kan blive inspireret af de forskellige designs.

Neglene kan laves både med og uden forlængelse. Ikke alle har mulighed for at bære lange negle i forbindelse med job eller andre aktiviteter – her kan en kort gele negl give dine egne negle ekstra styrke.

Gele negle
Gele negle

Gele negle gør din hånd mere elegant og feminin

Flotte og lange negle fremhæver din hånd og får den til at fremstå mere feminin. Ikke alle kan få deres egne naturnegle til at blive lange, før de flosser og man klipper dem ned, for at de ikke skal hænge fast i alting. Her kan gele negle give en hjælpende hånd, da de beskytter naturneglen, og “holder sammen på den”. 

Gele negle er flotte, og ca. 6 gange stærkere end alm. negle. Gele er lidt mere fleksibelt end akryl og er derfor meget velegnet til svage eller skadede negle. Kom ind og få en snak om, hvad der er bedst til lige netop dine negle.

CND Brisa gele kan ikke opløses som akryl negle kan, og de skal derfor files af.

Jeg bruger udelukkende produkter fra CND, da det for mig er det bedste på markedet, og dermed giver de bedste negle – her får du de bedste negle i Vejle 🙂
CND`s Brisa gele er en helt unik uv gele, som har samme patenteret cross-link formular som CND`s verdensberømte akryl.

Tynde og holdbare negle

Gele er et færdig blandet produkt, som bliver lag på neglen i flere lag, gele bliver gennemhærdet i uv lys. Brisa gele holder farven og bliver ikke gul, som andre geleer kan have tendens til. Brisa gelesystem er samtidig hypoallergent, det betyder, at deet er fri for skadelige og allergi-fremkalende stoffer – som fx formaldehyd og akrylater.

Gele negle er ofte det mest kendte indenfor kunstige negle, da mange starter her, når de lærer at lave negle og så efterfølgende lærer de at lave akryl negle – nogle holder sig til kun at arbejde med gele, og derfor er der generelt flere negleteknikere, der laver gele negle end akryl negle. Som du kan læse lidt længere nede, er det dog en fordel af kunne lave begge typer.

Har du lyst til selv at lære at lave negle? Så tag et kig på denne side: negletekniker uddannelse.

Hånd med bilnøgler
Gele negle

Begge typer negle

Indenfor CND er det en klar fordel at kunne tilbyde både gele og akryl negle, da det ikke er helt lige meget, hvilket produkt der bruges – afhængig af hvordan naturneglen er, vil enten gele eller akryl passe bedst og give den mest fleksible negl. Målet er at få en så fleksibel negl som muligt, da det vil gøre den mere modstandsdygtig over for slag og stød. Jeg vurderer altid, om gele eller akryl er det bedste til dine negle – og det kan jeg kun gøre, ved at se dine negle, jeg kan ikke afgøre det over telefonen, da det afhænger af, hvor hård eller blød dine naturnegle er. Så kom ind forbi og find ud af, om du skal have gele negle eller akrylnegle.

Husk Rescue RXx er nyheden fra CND, der hjælper skadede eller ødelagte negle – læs mere om det her.

 

Hvad er gele negle?

  • Det er kunstige negle
  • Gele hærdes i UV lys
  • Gele er et færdig blandet produkt
  • Den mest kendte form for kunstige negle
  • De er ca. 6 gange stærkere end almindelige naturnegle
  • De kan både bruges til forlængelse og forstærkning

Hvor lang tid tager det at få lavet?
Du skal regne med maks. halvanden time, fra du ankommer, til du er ude af døren igen. Når du får lavet negle, er starten altid en grundig og ordentlig manicure – det er her hvor vi afgør, om dine negle har bedst af gele eller akryl. 

Både lange og korte negle
Du kan få lavet både lange og korte negle med gele. Bruger du dine hænder meget, og er arbejdet hårdt ved dem, så er lange negle ikke det bedste valg, da de så er meget udsatte. Så vil en kortere negle være bedre, og kunne holde længere.

Hvor lang tid holder de?
Produktet er skabt til at holde i meget lang tid – men lang tid før produktet ikke holder længere, er dine egne naturnegle vokset ud, og skubber så den kunstige negl med ud, så de skal fyldes op igen. Med den hastighed neglen vokser med, så passer det som regel med omkring 3 uger.

Hvordan bliver neglene lavet?
Geleen bliver lagt på med en pensel, og bliver hærdet i UV-A lys. Den bliver lagt ad flere omgange, for at bygge formen op. UV-A lyset er udelukkende UV-A, og ikke UV-B og UV-C (UV-B og UV-C er i solens stråler), dermed er der ikke risiko for hudkræft og man bliver heller ikke sol-brun af behandlingen.